Critical Info Blog

Don't miss any important event

Cleaning

Hoj kvalitet kontorrengøring Jylland

Hoj kvalitet kommercielt rengøringsfirma Fyn? Få en fast aftale om vinduespolering: Hos Jacobsens Rengøring tilbyder vi virksomheder, offentlige institutioner og private at indgå en fast aftale om vinduespolering. Dette oplever vi især er relevant for virksomheder og institutioner, da det er vigtigt, at det bliver gjort løbende, og at det bliver gjort ordentligt. Når du indgår i en fast aftale om vinduespolering med os, tilbyder vi vinduespoleringen til en ekstra god pris. Vi aftaler i fællesskab, hvor ofte vi skal komme forbi, og om vi eventuelt hver anden eller tredje gang også skal pudse vinduerne indenfor. Se mere info på https://xn--jacobsens-rengring-t4b.dk/vinduespolering/.

Derudover får du én ting mindre at tænke over i flytteprocessen, hvilket kan være meget rart med alt det, der ellers er at tage hensyn til samt huske på. Få penge tilbage i depositum med flytterengøring: Foruden en bolig, der er fuldstændigt rengjort, kan du med professionel flytterengøring også være heldig at få penge tilbage i depositum – såfremt der er tale om en lejebolig. Mange udlejere har det nemlig som kriterie, at en lejlighed skal afleveres i fuldstændig rengjort stand. Det betyder, at skidt og fedt fra ovnen skal fjernes, at kalken skal være væk på badeværelset, og at støvet på de øverste hylder også skal være tørret af.

Vi forsøger naturligvis også at benytte så lidt vand som overhovedet muligt, så sommerhusrengøringen også er så miljøvenlig som muligt. Det går dog ikke udover kvaliteten af rengøringen, da denne er meget effektivt og kommer rundt i alle hjørner og kanter. Vi ved, det kan spottes med det samme, hvis vi springer nogle overflader eller hjørner over – og det er der ingen grund til. Sammen med dig eller jer laver vi en liste over ting, der skal gøres, inden vi rengør sommerhuset første gang. Så er begge parter nemlig sikre på, hvad der skal gøres og hvad der kan forventes. Det sikrer det bedste resultat og samarbejde.

Vi har nemlig en hel afdeling i Jacobsens Rengøring, som tager sig af professionel håndværkerrengøring i både mindre og større skala. Dette kan være alt lige fra rengøring for murere og byggefirmaer til rengøring for private, der har fået renoveret hele boligen. Uanset hvor stor en skala der er tale om, er rengøringen altid professionel og helt i top. For intet mindre kan gøre det, hvis selv det fine støv skal fjernes. Hvordan vi udfører håndværkerrengøring, er afhængig af typen af opgaven og på sin vis typen af kunde. For er du privat kunde, sørger vi for at gøre rent i alle hjørner og på alle flader på én gang.

Ring eller skriv gerne til os i dag, så du kan få rene vinduer hurtigst muligt. Vi har et stort og fagligt dygtigt team af vinduespudsere, som alle står klar til at hjælpe dig med at få rene vinduer igen. Skal vinduerne pudses akut? Så kommer vi gerne: Venter du særligt besøgende? Eller har du besluttet dig for at holde en impulsiv fest? Så kan vi godt forstå, at du godt kunne tænke dig nogle rene vinduer. Dem kommer vi gerne og giver dig, så du kan byde gæsterne indenfor i haven og huset, uden at skulle undskylde for dine beskidte vinduer. Læs ekstra info at https://xn--jacobsens-rengring-t4b.dk/.