Critical Info Blog

Don't miss any important event

Relationships

Dominare Bucuresti

Dominare București 2022? Comunicați-vă preferințele: împărtășiți-vă nevoile și preferințele devreme. De multe ori, oamenii sunt îngrijorați că vor părea „nevoiași” sau „cu întreținere ridicată”. Nu, stabiliți așteptări. Dacă munca dvs. necesită să participați la apeluri virtuale cea mai mare parte a zilei și nu puteți trimite mesaje sau suna în timpul zilei, comunicați acest lucru și informați cealaltă parte când sunteți disponibil. Dacă preferați check-in-urile zilnice, chiar și un mic text pentru a vă saluta, informați persoana respectivă. esti punctual? Exprimați-vă aprecierea pentru că sunteți la timp la întâlniri. Întârzii constant? Anunțați întâlnirea și cereți scuze în avans. Citeste mai multe detalii vizitand acest website dominare Brasov.

Întâlnirile sunt întotdeauna greu de navigat: ce trimiteți mesaj, cine plătește cecul și de ce este atât de greu să întâlniți oameni normali? Dar întâlnirile în 2022 aduce un set cu totul nou de dificultăți: vechile reguli ale întâlnirilor nu se mai aplică, majoritatea schimburilor au loc prin intermediul unei aplicații și am uitat cum să ne machiăm stând acasă din 2020 (nu, doar eu?). Dar dificil sau nu, meriți o viață împlinită, modalități distractive de a cunoaște oameni noi și de a te bucura cu adevărat de întâlniri (pentru că nimeni nu ar trebui să aibă epuizarea întâlnirilor cu Charlotte).

Întâlnirile ne evidențiază cele mai mari nesiguranțe: supraanalizam ceea ce spunem prin text sau Tinder, încercăm 15 ținute diferite înainte de o întâlnire și poate chiar ne așteptăm la ce este mai rău și ne pregătim să fim fantomați sau ca întâlnirea să meargă prost. Suna familiar? Pentru a vindeca anxietățile de dinaintea întâlnirii, încercați să vizualizați cea mai bună versiune a dvs. Ești încrezător, confortabil sau prietenos? Cum ar acționa cel mai încrezător în tine la această dată? Ce ai purta? Ți-ar păsa măcar de ceea ce porți? Amintiți-vă că sunteți priza pe care întâlnirea dvs. încearcă să o impresioneze, nu invers. Chiar dacă nu te simți încrezător sau calm, simplul act de a-ți vizualiza cel mai bun sine te poate ajuta să te relaxezi și să te bucuri de întâlnire în loc să îți intri în cap.

Mulți singuri își sabotează, fără să știe, șansele de a întâlni pe cineva grozav pentru că sunt agățați mental de cineva. Ar putea fi un fost pe care nu-l pot renunța sau cineva pe care îl cunosc doar de la distanță, dar sunt convinși că este fericitul lor pentru totdeauna. Iubirea reală și durabilă nu se întâmplă în capul tău. Și poate fi mult prea ușor să fii luat de o fantezie. Dar aceste fantezii te pot reține – de exemplu, dacă încă ești obsedat de ideea de a te întoarce împreună cu ultimul tău partener, s-ar putea să ratezi total persoana uimitoare care stă chiar în fața ta la o petrecere, o întâlnire de lucru. , nunta sau alt eveniment.

Deoarece poate fi foarte dificil să te examinezi în acest fel, recomand să lucrezi cu un antrenor de întâlniri. O terță parte imparțială nu numai că vă poate ajuta să identificați care este bagajele dvs. actuale și de ce încă vă confruntați cu el, dar și să vă ofere sfaturi clare despre ce trebuie să faceți pentru a trece peste el. Când clienții noi vin la mine nesiguri de ce își sabotează în mod accidental propriile șanse de întâlnire, adesea pot să-mi dau seama imediat ce bagaje le stau în cale. Odată ce sunteți gata să vă uitați cu adevărat bine la credințele și modelele de gândire distructive, puteți începe să le înlocuiți cu alternative mai sănătoase și pozitive, care vă vor face un partener mai atractiv, mai puternic din punct de vedere emoțional și mai dezirabil.