Critical Info Blog

Don't miss any important event

Relationships

Bästa vuxen dating information

Topp online dejting knep och tips? Många singlar saboterar omedvetet sina egna chanser att träffa någon fantastisk eftersom de är mentalt hängda av någon. Det kan vara ett ex de inte kan släppa taget om, eller någon de bara känner på avstånd men är övertygade om att de är lyckliga i alla sina dagar. Verklig, bestående kärlek händer inte i ditt huvud. Och det kan vara alldeles för lätt att svepas med av en fantasi. Men dessa fantasier kan hålla dig tillbaka – om du till exempel fortfarande är besatt av tanken på att komma tillbaka tillsammans med din sista partner, kan du helt missa den fantastiska personen som står precis framför dig på en fest, arbetssamling , bröllop eller annan händelse. Hitta ytterligare info på https://www.escort-malmo.com/.

Det finns många anledningar till att vi håller fast vid människor som vi vet inte är bra för oss. Kanske är de en säkerhetsfilt, kanske är vi ensamma, eller så kanske vi söker externt godkännande. Men oavsett anledningen till att fel person finns i ditt liv, så snart du inser att de inte är den för dig, borde det vara slutet på det, inte början på slutet. Nu, om du har en vän med förmåner (du inte har känslor för) eller älskar att flirta sms:a den där heta kollegan, gör du det, tjej. Men de människor du går till av ensamhet, bekvämlighet eller osäkerhet? De håller dig bara tillbaka. Vet vad du förtjänar, var ärlig mot dig själv och nöj dig inte. Bonustips: Sluta följa på sociala medier. Gör det bara!

En anledning till att många singlar kämpar för att hitta varaktig kärlek är att de har vad som kallas en “dålig väljare”. De fortsätter jaga efter samma typ av person – säg en dålig pojke med rädsla för engagemang, en vacker men ytlig kvinna som bara är ute efter sina pengar, eller en kontrollerande man som de misstar sig för att vara omtänksam och skyddande. Sedan undrar de varför alla deras relationer verkar sluta på samma sätt. Om du har haft deja vu i dejting – och inte på ett bra sätt – är det förmodligen en bra idé att skaka om och komma ur din komfortzon. Närmare bestämt, att låta någon annan hitta dig en dejt kan förhindra dig från att falla offer för samma gamla giftiga vanor.

Många av oss har omfattande checklistor innan vi överväger att gå på en första dejt. Kanske vill du ha någon som är precis som dig, oavsett om det är intressen, religion eller bakgrund. Kanske tittar du inte två gånger på personer som har en viss dejtinghistoria, är över en viss ålder eller äger en katt (eftersom du är mycket mer en hundmänniska). Även om delade värderingar är avgörande och kompatibilitet ofta bestäms av likheter, försök att lära känna någon innan du gör antaganden baserat på dina förutsättningar. De enda “förutsättningar” du behöver är dina icke förhandlingsbara värderingar, som vänlighet, integritet och humor. Annars, basera åsikter på hur du känner, inte från en checklista. Var uppmärksam på personen framför dig och försök att inte projicera en berättelse eller tilldela egenskaper betydelse innan du ens känner personen. Ställ frågor och bry dig om varför någon är som den är innan du avgör om de är något för dig eller inte.

Be om förtydligande: Om din dejt gör en kommentar som du inte förstår, le och be dem artigt om en förklaring. Ibland använder jag humor för att göra detta, “Utbilda mig, kan du förklara, jag förstår verkligen inte?” Det ger din dejt en chans att utveckla ämnet samtidigt som du får chansen att bättre förstå deras värderingar, perspektiv på livet, intresse och en hel del andra viktiga faktorer samtidigt som du lär känna någon ute i dejtingvildmarken.

När du fokuserar på självutveckling under det nya året, sträva efter att vara den partner du letar efter. På så sätt har du inte bara en större chans att attrahera någon med samma egenskaper, utan du kommer också att ha en starkare känsla av självförsörjning som kommer att tjäna dig medan du är singel. Det är vanligt att man tänker mycket på vad man vill ha i en partner. Men har du någonsin tänkt på vilken typ av partner du vill vara? Om du har en tvättlista med dejting-måsten, ta en stund att fundera på om du också markerar dessa rutor eller inte.

Om hon känner att du är huvudlös för henne utan någon uppenbar anledning, kommer hon inte att ge dig den typ av respekt och uppmärksamhet du vill ha. Därför, även om du är huvudlös för henne, kontrollera dig själv. Lär dig att avslöja hur du känner dig gradvis. Få det att verka naturligt, som om du blir djupare förälskad när du lär dig mer om henne. När hon ser att din kärlek till henne är baserad på något verkligt, kommer hon att uppskatta och värdera det mer. Även om det finns sällsynta tillfällen där kvinnor gör det första steget på killen, är det undantag, inte regeln. I verkligheten gör killar draget på kvinnan. Det är bara så det är. Och om du vill vänta på att en kvinna ska ta steget på dig, kanske det aldrig händer. Dessutom, om du vill ha en kvinna, varför skulle du vänta på att hon skulle ta steget mot dig?