Critical Info Blog

Don't miss any important event

Lifestyle

Högsta betyg online dejting knep och tips

Bästa vuxen dating information? Det är något med slutet på ett år och början på ett nytt som naturligtvis inspirerar dig att inventera dina gamla vanor och börja med några smartare. Detta väl undersökta fenomen kallas “fresh start effect” – landmärken, som ett nytt år, motiverar människor att sätta upp mål. Om ditt mål handlar om att ta reda på hur man hittar kärleken 2022, har jag nyheter till dig: du behöver inte spendera timmar på att outtröttligt svepa på de där dejtingapparna för att uppnå det lyckligt i alla sina dagar. Faktum är att många av de bästa dejtingtipsen jag har att erbjuda har ingenting att göra med att leta efter andra singlar, utan snarare att jobba med dig själv. Ju mer tid och ansträngning du lägger på att undersöka och ändra mönstren som håller dig “fast”, desto mer sannolikt är det att du känner igen riktig kärlek med varaktig potential när du hittar den. Kort sagt, det är dags att vända sig inåt. Vilka brister kan hindra dig från att attrahera den partner du önskar? Vilka ohälsosamma övertygelser eller tendenser driver dig mot giftiga människor? Hur kan du bygga upp dig själv så att du har självförtroendet att gå efter det du vill, och motståndskraften att hantera avslag när det inte fungerar? Hitta extra detaljer på escort-malmo.com.

Dejting lyfter fram våra största osäkerheter: Vi överanalyserar vad vi säger via text eller Tinder, provar 15 olika outfits innan en dejt och kanske till och med förväntar oss det värsta och förbereder oss på att bli spökade eller för att dejten ska gå dåligt. Låter bekant? För att bota pre-date ångest, försök visualisera den bästa versionen av dig själv. Är du självsäker, bekväm eller vänlig? Hur skulle den mest självsäkra du agera på detta datum? Vad skulle du ha på dig? Skulle du ens bry dig om vad du har på dig? Påminn dig själv om att du är fångsten som din dejt försöker imponera på, inte tvärtom. Även om du inte känner dig säker eller lugn, kan den enkla handlingen att visualisera ditt bästa jag hjälpa dig att slappna av och njuta av dejten istället för att komma i huvudet.

Mitt motto är: du får vad du står ut med. Så, är du villig att acceptera någon som går över dig, inte respekterar dina gränser eller tar från dig utan att ge tillbaka? Förvänta dig mer. Ännu bättre, arbeta med att tro att du förtjänar mer, och på så sätt kan du hålla alla framtida partners ansvariga. Börja med att göra en lista över alla färdigheter och positiva egenskaper du kan tillföra bordet i ett förhållande. Är du en medkännande lyssnare? Generös med din tid? Har du ett bra sinne för humor? Om du behöver, fråga dina vänner om deras syn på vad dina största styrkor är. När du har skapat din lista, läs den varje dag. Så småningom kommer det att börja sjunka in att du har mycket att erbjuda i ett förhållande, och därför bör du bara vara med någon som inte bara uppskattar alla dessa egenskaper utan också har mycket att erbjuda i gengäld.

Många av oss har den här idén att vi behöver en filmvärdig träffa-söt när vi hittar en själsfrände. Men att stänga av dig för ett möte som inte låser ögonen över en fullsatt bar eller stöter på en sedan länge bortglömd high school-älskling från hemmet (Hallmark Channel-stil) begränsar dina chanser. Trots vad Hollywood har fått oss att tro kan vi träffa värdefulla människor var som helst. Du kan träffa din idealiska partner under ett möte, på en bokklubb, i en hiss, när du är ute och promenerar med din hund, eller ja, på en dejtingapp. Ju fler alternativ du håller öppna, desto större är dina chanser att träffa människor som du kommer att trivas med. Istället för att vänta på en “träff-söt”, försök att vara öppen för alla möjligheter som känns rätt för dig.

Överväg en lågmäld kaffe, te, en promenad eller en drink istället för middag: Istället för att träffas för middag på första dejten, välj en aktivitet som är potentiellt kortare och mer avslappnad som en promenad eller en kaffe. På så sätt, om du efter 45 minuter inser att du helt enkelt inte är kompatibel, är du inte bunden till en längre (och potentiellt dyr!) middag som kan vara obehaglig och besvärlig för båda parter. Om dejten går bra kan du fortsätta att drinka eller äta middag och fortsätta konversationen. Även om det är lätt att lägga till ett mellanmål eller en bit, är det svårare att ta sig ur middagen.

Titta – jag förstår. Alla är inte intresserade av att sms:a. Men verkligheten är att dessa kanaler för digital kommunikation har blivit så vanliga att någon kan ta det personligt om du inte kommer tillbaka till dem i tid. Så här är en möjlighet för dig att kommunicera! Berätta för dina dejter från början vad din kommunikationsstil är så att de kan anpassa sina förväntningar. Till exempel kan du säga: “Jag är inte så stor på att skicka sms, förutom snabba saker som att befästa planer, men bara så att du vet är jag alltid nere för en djup chatt på telefonen!”

Om du är för skrämd för att närma dig den typ av kvinna du tror att du förtjänar, samtidigt som du avvisar alla de som visar intresse för dig, kommer du att förbli singel under lång tid. Seriedejting händer när en kille inte har slagit sig ner för att verkligen förstå vad han vill ha i en kvinna. Dessa typer av killar närmar sig nästan varje tjej de ser. De använder enbart yttre skönhet som mätvärde för att utvärdera tjejer. De har inga normer eller dygder de vill ha hos en kvinna. Deras fokus är helt enkelt att hoppas på att bli avslappnad. Problemet med denna inställning till dejting är att det ofta slutar med att du blir frustrerad och förvirrad. Det är omoget och det är ett orealistiskt sätt att hitta en partner. Du kommer med största sannolikhet att få fler avslag än du kan hantera.