Critical Info Blog

Don't miss any important event

Mental Health

Sfaturi profesionale oferite de psihoterapeutului in Sibiu

Sfaturi profesionale din partea psihoterapeutului Sibiu? Deosebirea dintre formele de psihoterapie singulare si psihoterapia integrativa consta in faptul ca aceasta din urma se caracterizeaza printr-o mai mare flexibilitate si incluziune. Acest lucru este datorat structurii propriu-zise a psihoterapiei integrative, intrucat aceasta unește tehnici, modele și teorii ale mai multor tipuri de psihoterapie precum psihoterapia cognitiv comportamentală, psihodinamică, analiză tranzacțională, existențială, Gestalt,psihoterapia centrată pe persoană, hipnoterapie sau cea dialectic comportamentală. Cititi mai multe detalii in plus pe site-ul Psiholog Sibiu.

De-a lungul anilor s-au efectuat studii importante referitoare la aceasta forma de terapie (amintimspre exemplu ultimele studii: Wagner, Horn și Maercker – 2014, Blumer – 2014), studii care au demonstrat eficienta acesteia si faptul ca nu este cu nimic mai prejos fata de terapia fata in fata, intrucat se bazeaza tot pe relatia terapeutica, relatie ce poate fi construita si consolidata si prin interactiune online. Pentru linistea sufleteasca a clientului, se va semna un acord de confidentialitate de catre ambele parti la inceputul terapiei.

In cazul psihoterapiei de cuplu, aceasta ramura a psihoterapiei are ca obiectiv rezolvarea conflictelor ce apar intr-un cuplu precum si imbunatatirea relatiilor romantice dintre parteneri si are loc intre terapeut si cuplu, fie ca este vorba despre un cuplu marital sau nu. Intrucat in marea majoritate a relatiilor, mai devreme sau mai tarziu partenerii vor intampina anumite provocari precum infidelitatea, gelozia, furia, comunicarea deficitară, lipsa de înțelegere între membri, probleme legate de intimitate, probleme medicale, interacțiunea cu alte persoane (de exemplu: un alt membru al familiei) sau conflicte de altă natură, aceasta forma de terapie vine in intampinarea neplacerilor de ordin psihologic cauzate de aceste situatii.

În al doilea rând, poți apela și la serviciile unui psiholog care să te ghideze, să-ți mai spună ce să faci. Un psiholog bun îți mai poate spune cum să treci peste problemele tale. Îți poate da sfaturi despre cum să depășești momentele dificile din viața ta. Dacă ești în Sibiu și cauți un psiholog poți apela cu încredere la serviciile mele. Pentru mai multe detalii despre serviciile mele de psiholog Sibiu puteți folosi pagina de contact. Nu ezita să mă contactezi pentru a te ajuta să treci peste problemele tale.

Bine te-am găsit prieten drag. Eu sunt Andrei Iordăchescu, am 37 de ani și sunt psiholog și psihoterapeut certificat de către Colegiul Psihologilor din România. Am cabinetul în Sibiu, dar lucrând și online mă poți găsi aici, ori de câte ori te confrunți cu o problemă psiho-emoțională, specifică vremurilor în care trăim, și nu numai. Se spune că o problemă, oricât de complicată ar fi ea, nu mai are aceeași putere asupra omului, dacă acesta se eliberează de ea. Cu alte cuvinte, dacă în primul rând o conștientizează, adică o recunoaște și apoi o spune, într-un cadru autorizat, unde să se simtă în siguranță, nejudecat, înțeles și sprijinit prin metode psihoterapeutice consacrate. Pentru mai multe detalii despre psiholog in Sibiu puteti folosi pagina noastra de contact. Vedeti mai multe detalii suplimentare pe site-ul https://psihologinsibiu.ro/.