Critical Info Blog

Don't miss any important event

Business

Bankstel reinigen diensten Groningen Leeuwarden

Kwaliteit meubels reinigen stevig Assen: TNCLEAN is dé specialist in het reinigen van alle soorten bioscoop- en theater stoelen. Dat doen wij op locatie in heel Nederland. We voorzien u altijd van een maatwerk offerte. TNCLEAN reinigt bioscoop en theaterstoelen door heel Nederland. Voor onze zakelijke klanten doen we dit altijd op een voor u geschikt moment. Wij reinigen de luxe stoelen in uw zalen grondig en met de beste ecologische reinigingsproducten en technieken. Vind meer informatie op deze website Bankstel laten reinigen aan huis in Leeuwarden.

Auto interieur laten reinigen op locatie in Nederland: Auto’s worden intensief gebruikt. Het interieur en de bekleding kan daardoor vuil worden, maar ook vieze geurtjes veroorzaken. Natuurlijk hecht je waarde aan een schone auto, maar ook aan een fris en hygiënisch interieur. TNCLEAN reinigt het interieur van jouw auto aan huis of op een locatie naar keuze. Onze dienstverlening is beschikbaar in heel Nederland. Interieur van de auto professioneel laten reinigen: TNCLEAN reinigt het interieur van alle soorten auto’s. Dat doen wij met professionele reinigingsapparatuur en reinigingsproducten op 100% ecologische basis. Onze producten zijn veilig voor mens en dier en niet schadelijk voor het milieu. Voor het professioneel reinigen van auto interieur bekleding op locatie hanteren wij de volgende werkwijze.

TNCLEAN is gespecialiseerd in het professioneel reinigen van kantoormeubilair. Voor zakelijke opdrachtgevers is deze dienstverlening beschikbaar op locatie in heel Nederland. Voor het laten reinigen van kantoormeubels voorzien wij u graag van een op maat gemaakte offerte. Wij zorgen voor hygiënisch schoon kantoormeubilair én een gezonde werkruimte. Hygiënisch laten reinigen van kantoormeubilair op locatie: Het kunnen bieden van een gezonde en hygiënisch schone werkplek is belangrijk. Zeker binnen kantoren. Dit verlaagt het ziekteverzuim en verhoogt de productie van werknemers. Professioneel gereinigd kantoormeubilair draagt ook bij aan de uitstraling van uw bedrijf.

Wij gebruiken reinigingstechnieken en producten op 100% ecologische basis. Ze zijn vriendelijk voor mens en dier, maar wél hardnekkig tegen urinevlekken en geuren. De vloeistof elimineert de geurbron in plaats van deze te maskeren. Nadat wij jouw bankstel aan huis hebben gereinigd, heb je dus geen last meer van vlekken of urine luchtjes. Daarnaast kun je jouw bankstel laten impregneren. Dit draagt bij aan het onderhoud maar zorgt er ook voor dat vlekken van dieren in de toekomst makkelijker te verwijderen zijn. Een afspraak maken voor een bank reiniging aan huis? Dat doe je eenvoudig via onze website. Natuurlijk op een dag en een tijdstip dat jou uitkomt. Wij werken binnen heel Nederland.

In onze webshop vind je een ruim assortiment reinigings- en onderhoudsproducten voor jouw meubilair. Daarmee kun je de stoffen of leren bekleding van jouw meubels ook tussen onze professionele reinigingsbeurten in zelf reinigen en onderhouden. TNCLEAN is gespecialiseerd in professionele meubelreiniging. Ook voor het reinigen of impregneren van het interieur van jouw auto, caravan, camper of boot staan we voor je klaar. Onze team reinigt professioneel en hygiënisch door heel Nederland op locatie. Vind meer informatie op https://tnclean.nl/.

Boot interieur laten reinigen op locatie in Nederland: Een boot is een kostbaar bezit. Een schoon en fris ruikend interieur draagt bij aan de uitstraling, maar natuurlijk ook aan het onderhoud van de boot. TNCLEAN is jouw expert in het reinigen van alle soorten boot interieurs en bekleding. Natuurlijk komen wij daarvoor op locatie. Het laten reinigen van boot interieur is daarnaast beschikbaar in heel Nederland. Het onderhoud en de reiniging van boot interieur is belangrijk. Zo ben je zeker van een hygiënisch schone en frisse verblijfsomgeving. Een professionele dieptereiniging van het bootinterieur, zorgt ervoor dat deze er weer als nieuw uit komt te zien. Met een grondige reiniging door TNCLEAN kunnen stof, vuil en vlekken niet in de bekleding trekken. Daardoor behoudt het interieur zijn mooie uitstraling én voorkomen je nare geuren en luchten. TNCLEAN verzorgt de volledige dieptereiniging van het boot interieur op locatie.