Critical Info Blog

Don't miss any important event

Business

Fremragende skrotbilfirmaer Odense

Kvalitet skrot priser i Danmark? Når først beslutningen om at skrotte bilen er taget, skal det selvfølgelig også bare gøres. Så skal der ikke være en masse forhindringer eller udfordringer i vejen for at gøre det. Det bliver der heller ikke, når du bruger vores platform. For her kan du ikke kun finde en god autoophugger i nærheden af dig. Du kan også finde en autoophugger, der gerne hjælper dig med at afmelde plader, afhente bilen og alt det andet praktiske, som er nødvendigt, når bilen skal skrottes. Opdag ekstra information at Skrot bil.

Vælg den højest bydende autoophugger og tjen op til 50% mere på din skrotbil. Det kommer nemlig ofte som et lyn fra en ellers meget klar himmel. Pludselig hoster bilen lidt, så hakker og hoster den lidt mere, pludselig trækker den ikke, og så lugter det brændt. Så er det ind til siden, ned under kølerhjelmen – og op med modet. For selvom din bil ikke længere kan mere, så er den stadig noget værd. Og med 3skrotpriser.dk kan den hurtigt blive mere værd endnu.

Det sker inden for bare 24 timer, så du ikke behøver vente længe på nogle tilbud. Vi ved nemlig godt, at du gerne vil af med den nu og her og derfor ikke har lyst til at vente i ugevis på svar. Det ved autoophuggerne også godt. Du får derfor den bedste pris ved at undersøge forskellige muligheder. Her undgår du at komme til at sige ja til et tilbud, der er for lavt i forhold til, hvad bilen reelt set er værd. Når du ejer en bil, og du ejer en skrotbil, er du forpligtet til at skille dig af med den på forsvarlig vis. Det betyder, at du også skal indtænke et hensyn til miljøet, når du skaffer dig af med den. Du må derfor kun benytte dig af autoriserede autoophuggere. Det er ikke nødvendigvis alle, der er det. Disse vil typisk ikke behandle bilen forsvarligt – og ellers vil de ofte gerne sælge den videre til Østeuropa eller Afrika. Det skal du gerne undgå, da det at sælge til en uautoriseret forhandler er ulovligt.

Derfor – bestil 3 tilbud nu, og vi henter din bil i morgen. Vi står for al papirarbejdet, bortskaffelsen af plader og alt det andet praktiske arbejde. Du skal bare bruge 5 minutter, og taste nogle informationer ind på siden her. Så bliver det ikke nemmere for dig at tjene penge. 3skrotpriser.dk er et uafhængigt netværk af mere end 50+ ophuggere og bilforhandlere i hele Danmark. Vores mål er at sikre at du får den højeste pris for dit bilskrot, uden at skulle henvende dig til flere forskellige forhandlere.

Med dén fortjeneste, ved blot at bruge to minutter på at udfylde en simpel formular her på siden, vil du i de to minutter få en timeløn som en sand rigmand. Hvad du bruger pengene på bestemmer vi ikke – det er helt op til dig. Hvad bedre er, så tager vi heller ikke nogen af pengene. Det er nemlig helt og aldeles gratis for dig at bruge vores service her på siden. Endnu en fordel ved at bruge 3skrotpriser.dk er, at vores service er landsdækkende. Vi samarbejder nemlig med autoophuggere over hele landet. Så er du sikret, at du altid kan få en god skrotpræmie gennem 3skrotpriser.dk.

Det er ikke kun en god pris, du kan få for din skrotbil ved at benytte os. For du kan også få hjælp til alt det praktiske. Ønsker du ikke selv at afmelde plader, vil det være noget, som enten vi eller ophuggerne kan hjælpe dig med at gøre. Vær dog gerne opmærksom på, at ophuggeren kan finde på at tage et gebyr for det – så er det billigere selv at gøre. Derudover tilbyder mange ophuggere også at afhente bilen, så du ikke selv behøver finde ud af, hvordan du skal transportere dig tilbage. Tjek gerne op på om de tager et gebyr for det, eller om det er en fast og gratis del af deres service i forbindelse med køb af skrotbiler. Find ekstra info at 3skrotpriser.dk.

Er jeg forpligtet til at godkende et af de tre tilbud? Nej vores service er gratis og uforpligtende. Kan jeg få mindst 5000 kr for min bil? Ja hvis du opfylder følgende betingelser: Køretøjet skal være fra 2010 og frem; Køretøjet skal have min. 6 måneder til syn; Der må ikke være nogen lamper ved instrumentbrættet der lyser; Køretøjet skal være i takt og ikke beskadiget; Køretøjet skal kunne starte og køre. Hvordan modtager jeg mine penge? Køber (ophuggeren eller bilforhandleren) er forpligtet til at udbetale den aftalte salgspris. Udbetalingsmetoden (kontant, mobilepay, kontooverførelse mm.) aftales direkte mellem sælger og køber. Ligeledes sker udarbejdelsen af købskontrakten direkte mellem køber og sælger.